dimecres, 11 d’octubre de 2017

COM TRIAR LA TALLA DE PATINS

Com triar la talla de Patins
El primer que has de tenir en compte és que les següents instruccions són orientatives però amb un alt grau de coincidència.


1º- Obtenir la mesura del nostre peu
Els següents passos s'han de realitzar en tots dos peus.
1.1 - Col·locar el taló recolzat contra una paret sobre un foli en blanc.
1.2 - Traçar una marca amb el llapis en posició vertical a la part més llarga del peu.
1.3 - Mesurar la longitud des de la paret fins a la línia marcada. És aconsellable que la mesura la realitzi una altra persona i mantenir-se recolzat en posició alçada contra la paret.

1.4 - Seleccionar la mesura més gran. Un cop obtingudes les dues mesures has de seleccionar la mesura més gran ja que sempre tenim un peu més gran que un altre.
1.5 -Obtenir la mesura final. La mesura final s'obté en sumar la mesura més gran obtinguda i 0,5 o 1 cm. Ex: Mesura més gran obtinguda 25 cm. Mesura final = 25 cm + 0,5 o 1 cm = 25,5 o 26cm.2n- Comparar la mesura final amb les taules dels fabricants
A continuació has comparar la mesura final obtinguda amb les taules d'equivalències del fabricant de patins corresponent. Tingues en compte que cada fabricant de patins utilitza formes diferents pel que pot passar que la talla de patí obtinguda sigui diferent segons el fabricant. No et preocupis, és normal.
Respecte a la decisió final quan tinguis dubtes entre dues talles dependrà de com t'agradi portar els patins. Si prefereixes portar el peu més subjecte seleccionaràs la talla menor. Si per contra t'agrada sentir el peu molt còmode i una mica més solt hauràs de seleccionar la talla més gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada